Jäsenyys

Liity Lapsuudentutkimuksen seuran jäseneksi

Lapsuudentutkimuksen seuran jäsenyyttä haetaan tällä lomakkeella.

Lomakkeen täytettyäsi tietosi tallentuvat seuran jäsenrekisteriin.Hallitus käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessaan. Saat tiedon hyväksymisestä sähköpostitse hakemuksessa ilmoittamaasi osoitteeseen. (Tietosuojaseloste 23_5_2018)

Jäsenyys

Seuran jäsenenä pääset osallistumaan ja tuet seuran yhteiskunnallisesti merkittävää toimintaa. Halutessasi voit myös liittyä Lapstutk-tiedotuslistalle. Listan kautta saat ajankohtaista tietoa lapsuudentutkimuksen tapahtumista, julkaisuista ja muusta ajankohtaisesta. Seuran jäsenenä voit myös osallistua Lapsuudentutkimuksen päiville ja muihin seuran järjestämiin tilaisuuksiin useimmiten jäsenalennushinnalla.

Jäsenmaksu on 25€/vuosi. 

Yhteisöjäsenyys

Liittymällä seuran yhteisöjäseneksi tuette seuran yhteiskunnallisesti merkittävää vaikuttamistoimintaa. Halutessasi yhteisönne edustaja voi liittää yhden sähköpostiosoitteen Lapstutk-tiedotuslistalle, jolloin yhteisönne saa ajankohtaista tietoa lapsuudentutkimuksen tapahtumista, julkaisuista ja muusta ajankohtaisesta. Yhteisöjäsen ei lähtökohtaisesti ole oikeutettu seuran henkilöjäsenen jäsenetuihin, kuten alennuksiin Lapsuudentutkimuksen päiville tai seuran järjestämiin tilaisuuksiin, mutta mahdollisuuksien mukaan myös yhteisöjäsenille pyritään tarjoamaan vastaavia jäsenetuja.

Yhteisöjäsenmaksu on 25€/vuosi.

Kannatusjäsenyys

Seuran kannatusjäsenenä antamanne sähköpostiosoite liitetään halutessanne Lapstutk-tiedotuslistalle. Saatte listan kautta ajankohtaista tietoa lapsuudentutkimuksen tapahtumista, julkaisuista ja muusta ajankohtaisesta Liittymällä tuet seuran yhteiskunnallisesti merkittävää vaikuttamistoimintaa.

Kannatusjäsenmaksu on 100€/vuosi.

Ohjeet seuran jäsenmaksun maksamiseen

Saaja: Lapsuudentutkimuksen seura ry.
Pankki: Nordea
Tilinumero: FI81 1544 3000 2592 88
Viite: 20239

Jäsenmaksu: jäsen 25€/vuosi, yhteisöjäsen 25€/vuosi, kannatusjäsen 100€/vuosi

Seuran toiminnasta tiedotetaan sekä näillä sivustoilla että jäsenlistan kautta. Seuran jäsenenä sinut liitetään automaattisesti listalle.

Tervetuloa mukaan seuran toimintaan!